Om oss
Vår vision och filosofi

Whereuare är idag Sveriges största jobbplattform inom distansjobb och blev upprättad av mig, Robin Söderström året 2017. Jag har under en längre tid själv känt, men framförallt förstått möjligheterna med att jobba på distans: Att ge människor chansen att bli digitala nomader och kunna påverka sina egna liv. För mig handlar det inte enbart om ett jobb på distans, det handlar om en hel livsstil. Vid sidan om Robin i företaget finns även rekryteringsansvarige Vivien Hantosi.
“Jag är född och uppvuxen i Malmö men har bott i London, Nice och Budapest. Efter 10 år i Budapest så bestämde jag mig för att flytta till Tijuana, Mexiko och började jobba hemifrån. Min bakgrund är inom rekrytering/HR och min dröm har alltid varit att kunna jobba hemifrån. Just därför vill jag hjälpa andra att uppfylla sina drömmar om att leva och arbeta utomlands..”

Whereuare skall enligt hela verksamhetens grundfilosofi fungera mobilt. Tack vare digitala hjälpmedel har vi i dagens samhälle möjlighet att kommunicera och nå ut till både arbetsgivare och kandidater. Vår ambition är att den stora förståelsen kommer att vara en framgångsfaktor och något som uppskattas av alla parter.

robin_vd

Robin Söderström

VD & Kundansvarig
robin.soderstrom@whereuare.se

vivien2

Vivien Hantosi

Head of Recruitment
vivien.hantosi@whereuare.se

Rekryteringar sedan starten 2017
Officiella uppdrag

Här bor flest utlandssvenskar

Givetvis har vi rekryterat kandidater som bor i dessa länder. Men vi har även rekryterat kandidater som bor i andra länder, exempelvis Indonesien, Australien och Mexiko!