Välkommen Rebecca

Säg VÄLKOMMEN till vårt nya stjärnskott Rebecca! 🌍
Rebecca kommer arbeta som rekryterare för oss på whereUare, vilket gör att vårt team växer. Ansök idag så kanske du får en chans att prata distansjobb med henne!

1. Vem är du och var i världen bor du?
Rebecca 32 år som är född och uppvuxen i Stockholm.
Just nu bor jag mer eller mindre i min resväska men har bott i Thailand sen tre år tillbaka.

2. Hur fördriver du tiden i Thailand/resväskan?
Jag älskar att gå ut och äta och träffa nya människor, utforska och gärna vara nära vattnet, kitesurfing är en favoritsysselsättning.

3. Hur bor du?
Eftersom jag väljer att resa runt långsamt så hyr jag hus eller bungalow månadsvis där jag befinner mig för tillfället.

2.Varför jobbar du på Distans?
Friheten, jag jobbade tidigare på Eniro och även om jag jobbade på fältet så var det ändå mycket kontor och nu har jag friheten att vara vart jag vill när jag vill.

3.Kan du berätta vad du arbetar med?
Jag kommer få äran att bli den nya rekryteraren för whereUare och hjälpa till att hitta det perfekta distansjobbet för just dig!

4.Vad är fördelar/nackdelar med att arbeta på distans?
Fördelarna är friheten och att det är bekvämt att kunna arbeta från sitt eget hem och sätta upp en miljö som är optimerad för just dig.
Nackdelen är att det krävs självdisciplin och ett stort ansvar över att man faktiskt tar arbetet på allvar trots att man sitter hemma i soffan.

5.Är det svårt att få till bra rutiner så du kan arbeta effektivt? Hur ser dom ut?
För min del passar denna lösning bättre men man måste vara hård med sig själv och jobba när man sagt att man ska jobba.
Då jag inte jobbar speciella tider utan jobba med deadlines så brukar jag jobba kortare pass men kanske ett morgon och ett kvällspass.

6.Hur är det att sitta själv och arbeta? Eller har du kontakt med andra?
Jag fokuserar betydligt bättre ensam men om jag känner för lite sällskap så finns det väldigt många bra co-working offices där man även får chans att träffa andra nya människor i samma situation! Jag kommer även ha kontakt med mina kollegor på WhereUare samt dagligen hålla i skypeintervjuer.

7. Tror du att det kommer bli vanligare att jobba på distans?
Jag tror absolut det kommer bli vanligare, när jag flyttade för tre år sen fanns det väldigt få medans nu finns det en hel del. Yngre generationen kommer definitivt ha mer distansjobb och resa mer tror jag!

Vad är dina tips för nya distansarbetare?
Rutin är a och o, sätta upp ett schema i början och verkligen följa det och även minnas att bara för att man kan ut och resa och leva i ett paradis med stränder och palmer så betyder det inte semester utan ibland får man vara tråkig och stanna hemma och jobba även om annat lockar.

Vi hörs! Jag nås på rebecca.richard@whereuare.se

www.whereuare.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *