• Berätta om dig själv

Snart 50 årig mamma och nybliven mormor vars passioner i livet är att fotografera, göra smycken och måla tavlor. Gillar att campa och inreda.

• Vad är dina främst erfarenheter arbetsmässigt?


Min långa och jättebreda erfarenhet är främst inom administration där jag har haft mina fötter i över 25 år. Mitt servicehjärta brinner för att alltid se till att alla har det bra administrativt och jag har alltid lätt för att samarbeta med alla.

Vad har du jobbat med dom senaste 5 åren?

De senaste åren har jag jobbat som receptionist, som verksamhetsassistent för 55 föreningar och nu som chefssekreterare. I dessa roller har det ingått kundmöten, nyhetsbrev, konferens-verksamhet, hotellbokningar, diarieföring, inköp, mötesarrangemang, kalenderorganisering, protokollskrivning och enklare fakturering. Bland annat

Vilka är dina styrkor?

Mina styrkor är att jag alltid ser helheten, är kreativ, flexibel, ett servicegeni, kommunikativ, glad och hjärtlig. Min breda erfarenhet ger mig automatisk styrka brukar jag tänka.

• Vilket värde kan du skapa för en eventuell uppdragsgivare?

Tid. Det är exempelvis värdet jag ger uppdragsgivare. Detta eftersom jag tar över uppgifter som tar tid av uppdragsgivaren så den får mer tid över till sin kärnverksamhet. Det är en win-win-situation: uppdragsgivaren får mer tid över och jag får jobba med det jag älskar. Andra värden är min kreativitet, mitt lösningsfokus och min koordinatorförmåga. Och därtill mitt öga för detaljer och det svenska/engelska språket. Önskar även att min uppdragsgivare värdesätter säkerhet och kvalitet som jag gör.

• Vad är det bästa med att jobba på distans och varför är du lämpad för det?

Jag kan göra lika bra jobb varsomhelst. Det spelar ingen roll om jag är på café, kontor eller hemma, mitt fokus är med mig var jag än är. Att ha frihet under ansvar och kunna bo/jobba varsomhelst är min dröm.

• Vilka typer av jobb/uppdrag är du ute efter?

Min passion är ju att koordinera -stort som smått-, ge administrativ service, fotografera, utveckla och hitta synergier, formge blanketter, mallar, rutiner och nyhetsmail. Jag vill hitta den röda tråden genom företag som kanske tappat fokus på det då de koncentrerar sig på sin kärnverksamhet. Planera konferenser, kundevent, talare, personalevent. 

Önskat arbetsupplägg (heltid,deltid osv)

Deltid till att börja med, sedan sakta men säkert heltid.

Är du villig att både vara anställd och gå som konsult?

Japp!


• För att kontakta mig:

[email protected]
076-337 07 07
www.rithaconsulting.se

Om du vill komma i kontakt med Ritha eller 10 000 st andra drivna distansarbetare så bör du ta dig en titt på: https://remotify.se/

Vill du få ett testkonto? Hör av dig så löser vi det!
Maila: [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *