Information om WhereUare

WhereUare blev upprättat av mig Robin Söderström året 2017. Jag har under en längre tid känt själv men framförallt förstått möjligheterna av att jobba på distans. Detta ger stora chanser för människor att kunna påverka sina egna liva.
För mig handlar det inte enbart om ett jobb på distans, det handlar om en hel livsstil.

WhereUare skall enligt hela verksamhetens grundfilosofi fungera mobilt. Med hjälp av digitala hjälpmedeln har vi i dagens samhälle möjlighet att kommunicera och nå ut till både arbetsgivare och kandidater. WhereUare ambition innebär att den höga förståelsen kommer vara en framgångsfaktor och något som uppskattas av alla parter.

Jag har bott och arbetat inom försäljning i länder som Sverige, Norge, Spanien och Australien. Under den tiden har jag rekryterat ett hundratal personer inom sälj & marknadsföring. Whereuare har skapats av den kompetens jag besitter blandat med filosifin och viljan av att bidra till att fler människor ska kunna leva mer fritt och kunna ta med sig sitt jobb dit dom önskar. Att kunna matcha en kandidat mot ett arbete och att det i sin tur ger hen möjlighet att förändra sitt liv till det bättre – Den känslan är för mig oslagbar!